Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser samt persondatapolitik

Dataansvarlig: Den juridiske enhed, som er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:
Scanvik ApS
Prøvensvej 27
DK-2610 Rødovre

Tlf. 33 14 26 66
Fax 33 91 28 82

Åbnings- & telefontider:
Mandag-fredag: 08:00 – 17:00

E-mail: nordisk@scanvik.dk
CVR: DK-14488618

Priser:
Alle priser er i danske kroner og fremgår af den enkelte varepost.

Leveringsbetingelser:
Leveringstiden i Danmark er normalt 2-4 hverdage, hvis varen er på lager.

Leveringsdag kan forudgående aftales, hvis reolerne ønskes leveret på en bestemt dag.

Hvis vi har spørgsmål til din bestilling, kontakter vi dig. Vi beder dig derfor angive så mange kontaktinformationer som muligt, når du opretter din ordre.

Hvis du ønsker, kan du vælge at afhente din bestilling hos os, se adresse og åbningstid ovenfor.

Disse leveringsbetingelser gælder kun for Danmark. Bor du på Færøerne eller i Grønland, beder vi dig kontakte os for nærmere detaljer.

Leveringsomkostninger:
Vi tillægger fragt- og leveringsomkostninger (også til videreforhandlere), varen bliver transporteret af Post Danmark eller Leman Transport.

Ved forsendelse til Færøerne og Grønland tillægges aktuelt fortoldningsgebyr.

Betalingsbetingelser:
Forudbetaling. Scanvik fremsender faktura med leveringsomkostninger. Bankoverførsel skal foretages inden 14 dage.

Forhandlere og boghandlere vil derimod modtage varerne med faktura. Offentlige institutioner, der ønsker elektronisk faktura, bedes angive EAN-nummer ved bestillingen.

Afbestilling/Reklamation:
Du kan til enhver tid annullere din bestilling, hvis vi ikke har nået at afsende det bestilte. Dette gælder naturligvis ikke specialfremstillede mål. Du skal så blot kontakte os, se kontaktinformation øverst på siden.

Er emballagen eller varen synligt beskadiget, når fragtfirmaet afleverer den, SKAL du nægte modtagelse, og kontakte os så hurtigt som muligt. Vi sender dig en ny vare og reklamerer den ødelagte hos fragtfirmaet.

Hvis du modtager pakken, skal du selv reklamere hos fragtfirmaet ifølge deres forretningsbetingelser.
Du har 2 års reklamationsret.

Returnering:
Scanvik yder 14 dages fuld returret under forudsætning af, at varen er ubeskadiget og i original, ubrudt emballage/eller tilsvarende. Der er ikke returret på specialfremstillede mål. Sammen med den returnerede vare skal du vedlægge kopi af faktura samt en udfyldt returformular – klik for at åbne denne (PDF) med navn, adresse, begrundelse for din returnering og kontonummer, som pengene skal føres tilbage til. Returretten gælder 14 dage fra den dag, du modtager din vare. Vi refunderer dit fulde tilgodehavende. Returadresse: Se ovenfor.

Dine forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering refunderes dog ikke.

Det er derfor ikke muligt at sende varer retur pr. efterkrav.

Persondatapolitik:
Når du kontakter os, skal vi som minimum bruge følgende data om dig:

• Navn
• Adresse
• E-mailadresse
• Telefon/mobilnummer

Disse data bliver gemt sammen med oplysninger om, hvilke varer du har købt. Vi opbevarer kun dine data i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel overdragelse af data vil da ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelse herom skal rettes til mail@scanvik.dk.

Sidst revideret: 25.05.2018

Log in